MIN MIDSOMMARHELG

Själva midsommarafton blev en väldigt lugn dag/kväll för mig. Jag umgicks med min kära familj på dagen och åkte sedan vidare till Trehörningen där jag blev bjuden på supergod middag av Nathalie och hennes familj på kvällen. Runt 20.00 rörde vi oss tillbaka till Villagatan igen där vi satt ute och njöt av det svenska härliga midsommarvädret... nämligen spöregn ;-) haha. Vi bytte om till mjukiskläder och satte oss sedan ute under tak och bara umgicks, lyssnade på musik och drack god dricka. Älskar sådana kvällar!!! Vid 02.00 ungefär tog vi taxi hem för att sedan ladda om till att ett dygn på Utö...
 
 
 Vid tolv på midsommardagen tog jag och Nathalie båten ut till Utö. Solen började lysa lagom till när vi kom fram och allt kändes underbart. Jag mådde sjukt bra, umgicks med fina människor, skrattade lite för mycket, njöt av att vara där och ja, jag hade helt enkelt en grym kväll fram tills att alkoholen tog över lite för mycket och allt blev helt ärligt kaos. 
Inget jag behöver gå in på här, det som har hänt har hänt och oavsett hur jag än vänder och vrider på det finns det inte jag kan göra för att ändra på det nu tyvärr. Även om jag i det här läget hade hanterat allt 943852 gånger annorlunda.
 
JAJA. Hoppas ni hade en bra midsommarhelg och så hörs vi när vi hörs! PUSS!!