Saker jag lärt mig idag:

1. Jag hatar o vara ensam. Axel har varit borta i bara två dagar och jag tycker redan det är såå tomt. Det är ju alltid jag som brukar vara den som är iväg och han är alltid den som är hemma (med tanke på hur mycket vi reser inom dansen, även om det bara är över helgen) liksom ;-). Det är inte det att jag inte klarar av att vara själv det är bara det att jag tycker det är SÅÅÅÅ tråkigt. Vill alltid ha sällskap haha. Men är man född i en familj med 8 personer så är man, haha!
 
2. Jag har FÖR mycket kläder för min garderob. Idag när jag började plocka och städa här hemma insåg jag att kläderna aldrig tog slut.. Kan ju också vara så att jag haft kläder liggandes överallt de senaste dagarna också... ;-) Oavsett vad så hittade jag bara mer o mer kläder och insåg samtidigt att jag kanske använder 30% av alla kläder.... Måste se till o rensa min garderob snart. 
 
3. Jag har kollat för mycket på Paradise Hotel Norge. Seriöst. Idag när jag gick hem från centrum gick jag ärligt talat och tänkte på norska i mitt huvud, haha... 
 
4. Att jag längtar till imorgon! Trots att det förmodligen ska regna så ser jag fram emot morgondagen väldigt mycket då jag och Erica ska ut i stan :-) Först på Out of Office på Skansen och sen ut på kvällen. Woppppaaa!!